Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0342 322 22 56
WEB https://mnhorozlojistikeml.meb.k12.tr
Adres : Güvenevler Mahallesi 134 nolu Sokak Şehitkamil/Gaziantep
VİZYON : Türkiye´deki mesleki eğitim kurumları arasında öncü olan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ön plana çıkan, okulda bulunan bölümleri ile özel sektöre rehberlik yapan, teknolojik gelişmeleri ilk önce alan ve uygulayan, Ülkemize ve Gaziantep sanayisine nitelikli teknik eleman yetiştiren, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen teknik elemanların yetiştiği bir mesleki eğitim kurumu haline gelmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insan haklarına saygılı, özgür ve demokratik düşünen, vatanını ve milletini seven, öğrenmeye istekli mesleğini benimseyen ve geliştiren, Milli Eğitim Temel Kanunu´ nun ; Türk Milli Eğitimi´ nin Amaçları ve Temel İlkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Amaç ve Görevler bölümlerinde belirlenen ilkeler doğrultusunda,bilgili, yetenekli ve teknolojik olarak sanayiye yön veren insanlar yetiştirmek. Branşlarında Mesleki Eğitimi kavratarak sanayinin ihtiyacı olan kalifiye teknik elemanlar yetiştirmek ve yetenekli öğrencileri Yüksek Öğretime hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :7
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Örgün - Tek Devre
Saatler : 07:30 - 18:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : .
Ulaşım : Tüm toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür.
Yerleşim Yeri : Güvenevler Mah / Şehitkamil / GAZİANTEP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi
Kontenjan Bilgileri : AMP - 280 Öğrenci ATP - 30 Öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri : TABAN PUANI 190,2973 (9.SINIF) TABAN PUANI 233,3407 (10.SINIF) TABAN PUANI 210,4891 (11.SINIF) TABAN PUANI 237,0030 (12.SINIF)